Over mij

Over Esther Wagelaar

Over mij

Mijn naam is Esther, ik heb het roer omgegooid na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in communicatie, evenementenorganisatie en marketing.

Ik werk nu tien jaar als coach en trainer om ondernemers en leidinggevenden te begeleiden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en spirituele groei.  Mijn werkstijl is altijd positief, betrokken en gericht op groei. Ik haal er veel energie uit om leiders te motiveren en te inspireren om hun volledige potentieel te benutten en hun passie te leven.

Met een krachtige, persoonlijke aanpak waarin ik me volledig afstem op de behoeften van mijn coachee, doorbreek ik oude patronen en reset ik negatieve gedachten en overtuigingen.

Stap voor stap leid ik mijn coachee naar de nieuwe, opgeruimde versie van zichzelf vol positieve energie! Er is zoveel mogelijk als je niet meer wordt geblokkeerd en tegengehouden door je eigen (vaak onbewuste) plaatjes en praatjes. 

Mijn ervaring is dat zodra ik positieve overtuigingen bekrachtig, er bij de coachee een totaal nieuw blikveld op de toekomst ontstaat. En dan gaan we met quantum hynose de gewenste toekomst visualiseren en realiseren.  

Ik ontdekte dat er véél meer mogelijk is dan ik ooit had kunnen bedenken

Sinds ik in 2022 in aanraking kwam met Quantum Connection Hypnose heb ik ontdekt dat er véél meer mogelijk is dan ik ooit had kunnen bedenken. Zelfs dingen die ik voorheen niet eens voor mogelijk hield. In het kwantumveld is echt alles mogelijk!

Ik weet dit zeker, want ik heb het zelf ervaren het afgelopen jaar. Het voelt heerlijk om te leven zonder grenzen en om te creëren wat ik wil. Echt, dit gun ik iedereen die bezig is met zelfontwikkeling en nog niet helemaal is waar hij of zij wil zijn!

Het belang van up-to-date blijven

Naast Advanced IEMT, systemisch werk, energiewerk pas ik sinds afgelopen jaar Quantum Connection Hypnose toe. Een ongelooflijk effectieve techniek die de gewenste toekomst naar je toe trekt. Ik hoor bij de eerste groep gediplomeerde Quantum Connection Hypnose Therapeuten ter wereld en ben verguld met deze krachtige en levensveranderende methode.

Tien jaar geleden ben ik gestart met IEMT. Ook dat was toen nieuw in Nederland. Een zeer krachtige techniek die ik nog steeds in elk coach traject toepas omdat het snelle en duurzame verandering geeft. 

Ontdek de kracht van persoonlijke ontwikkeling en transformeer je leven

Met mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het brein, energiewerk, systeemopstellingen en Quantum Connection Hypnose, heb ik een programma samengesteld om leiders te laten bloeien. Dit programma op maat is specifiek ontwikkeld om echt ‘out of the box’ te gaan denken!

Stel je voor wat er allemaal mogelijk is als niets je nog tegenhoudt! Dit is jouw kans om jezelf opnieuw uit te vinden, je droomleven te creëren en die impact te maken die je altijd al hebt gewild. Pak deze kans en transformeer jezelf in die leider die je altijd al hebt willen zijn!