Over mij

Over Esther Wagelaar

Over mij

Mijn naam is Esther, ik heb het roer omgegooid na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in communicatie, evenementenorganisatie en marketing.

Ik werk nu al tien jaar als coach en trainer om ondernemers en leidinggevenden te begeleiden op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en bewustzijnsontwikkeling. Mijn werkstijl is altijd positief, betrokken en gericht op groei. Ik haal er veel energie uit om leiders te motiveren en te inspireren om hun volledige potentieel te bereiken.

Met een krachtige, persoonlijke aanpak waarin ik me volledig afstem op de behoeften van mijn coachee, doorbreek ik oude patronen en reset ik negatieve gedachten en overtuigingen.

Stap voor stap leid ik mijn coachee naar de nieuwe, opgeruimde versie van zichzelf vol positieve energie! Door te breken met
negatieve patronen en belastende gevoelens, voelt alles ineens veel lichter en vrijer. 

Mijn ervaring is dat zodra ik positieve overtuigingen zowel fysiek als energetisch bekrachtig, er bij de coachee een totaal nieuw blikveld op de toekomst ontstaat.

Ik ontdekte dat er véél meer mogelijk is dan ik ooit had kunnen bedenken

Sinds ik in 2022 in aanraking kwam met Quantum Connection Hypnose heb ik ontdekt dat er véél meer mogelijk is dan ik ooit had kunnen bedenken. Zelfs dingen die ik voorheen niet eens voor mogelijk hield. In het kwantumveld is echt alles mogelijk!

Ik weet dit zeker, want ik heb het zelf ervaren het afgelopen jaar. Het voelt heerlijk om te leven zonder grenzen en om te creëren wat ik wil. Echt, dit gun ik iedereen die bezig is met zelfontwikkeling en nog niet helemaal is waar hij of zij wil zijn!

In een snel veranderende wereld is het belangrijk om up-to-date te blijven

Nu hoor ik bij een klein groepje gediplomeerde Quantum Connection Hypnose Therapeuten en ik ben blij met deze krachtige en levensveranderende techniek.

Net als tien jaar geleden, toen ik als een van de eerste coaches in Nederland werd opgeleid tot IEMT practitioner, loop ik nog steeds graag voorop. Ik hou van vernieuwing en ben altijd bezig met mijn eigen ontwikkeling!

Ontdek de kracht van persoonlijke ontwikkeling en transformeer je leven

Met mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het brein, energiewerk, systeemopstellingen en Quantum Connection Hypnose, heb ik een programma samengesteld om leiders te laten bloeien. Dit programma op maat is specifiek ontwikkeld om zowel bewuste als onbewuste patronen te doorbreken en te resetten. Dan kun je pas echt ‘out of the box’ gaan denken!

Stel je voor wat er allemaal mogelijk is als niets je nog tegenhoudt! Dit is jouw kans om jezelf opnieuw uit te vinden en die impact te maken die je altijd al hebt gewild. Pak deze kans en transformeer jezelf in die leider die je altijd al hebt willen zijn!