Aanbod

Verlicht je leven: Ontdek hier de sleutel tot meer geluk en succes!

Voor ondernemers en leiders die persoonlijk en spiritueel willen groeien zodat ze lichter kunnen leven en makkelijker kunnen manifesteren. Stel je eens voor wat voor positief effect je daarmee op je organisatie hebt! En dat is slechts het begin…

Voel je je onvoldaan in het leven en heb je geen idee hoe je dit kunt veranderen? Misschien merk je dat onderliggende patronen je in de weg zitten en je belemmeren om in de flow te komen.

Gelukkig is er een oplossing! Ik bied verschillende opties aan om jou te begeleiden op jouw innerlijke reis en je te helpen weer de voldoening en positiviteit te vinden die je zoekt.

Met meer dan 10 jaar ervaring geloof ik er sterk in dat een lichter leven voor jou binnen handbereik ligt! Dit kun je bereiken door deze drie stappen te nemen:

Reviews

Stijn - FP&A Manager

“Ik heb een quantum hypnose sessie bij Esther ervaren. Ik wilde me fit voelen en de creativiteit in mezelf aanwakkeren en dat is gelukt! De sessie verliep aangenaam en het was een heel bijzondere ervaring die veel bij mij heeft losgemaakt! Esther heeft een fijne en rustige aanpak. Ze weet je op een aangename manier uit te dagen waar nodig.  En voor iedereen die dit leest, gun jezelf deze ervaring. Je verdient het!

Robert - Ondernemer

“Na een jaar van complete chaos in mijn hoofd door stress en een aantal vervelende gebeurtenissen in mijn leven is er nu rust in mijn hoofd. Ik denk er niet meer aan en als ik eraan denk heeft het geen lading meer. Er is een zware last van mijn schouders gevallen en het leven lacht me toe.”

Quantum Transformatie programma

Dit programma op maat is ontworpen om ondernemers en leiders te helpen transformeren naar hun meest stralende zelf!

Ben jij klaar om de stappen te zetten die ervoor zorgen dat je jouw patronen doorbreekt, je jezelf uitdaagt, en veerkrachtiger en mentaal sterker wordt? Wil jij persoonlijk en spiritueel groeien en hiermee een beter leven manifesteren door je te verbinden met het Quantumveld? Dan is dit programma speciaal voor jou!

Dit programma levert je het volgende op:

  • Een betere werk/privé balans waardoor je meer tijd hebt voor familie, vrienden en hobby’s.
  • Je ervaart minder stress en meer kalmte en controle.
  • Je bereikt sneller je doelen door focus en de juiste keuzes.
  • Je weet wat jouw persoonlijke missie is, dit geeft richting aan je werk en je leven.
  • Je nut je volledige potentieel uit en hebt de tools in handen om je droomleven met succes te manifesteren. 

Kortom, het is een persoonlijke reis van zelfbewustzijn en verlichting die voor iedereen anders is en op maat wordt aangeboden. 

Interactief Manifestatie Theater - Geluk is je geboorterecht!

Mijn drive om het licht en de liefde in andere mensen te vergroten is vele malen groter dan mijn angst om op het podium te staan! Zo is deze theatervoorstelling ontstaan die ik samen uitvoer met Suzanne Maasbach. Een zeer veelzijdige vrouw die al haar hele leven in contact is met het quantumveld.

Het is een zeer afwisselend en interactief programma met persoonlijke verhalen, prachtige zang, sound healing, karmische koorden knippen, diverse interactieve oefeningen zodat je vol energie en verlicht naar buiten loopt na afloop van deze dag. Je gaat je geluk claimen. Wie wil dat nou niet?

Voorstelling op maat voor jouw organisatie? Zeker mogelijk! Wil jij meer bewustzijn creëren bij jouw mensen? Wil jij dat zij weten dat ze hun leven een positieve wending kunnen geven, ook al lijkt dat soms onmogelijk?


Neem vrijblijvend contact met me op over de voorstelling op maat en mogelijk bijbehorend natraject.