Verlicht je leven: Ontdek hier de sleutel tot meer geluk en passie!

Voor ondernemers en leiders die persoonlijk en spiritueel willen groeien zodat ze lichter kunnen leven en makkelijker kunnen manifesteren. Stel je eens voor wat voor positief effect je daarmee op je organisatie hebt! En dat is slechts het begin…

Merk jij dat onderliggende patronen jou in de weg zitten en je belemmeren om voluit te leven? Ervaar je weinig passie en krijg je geen grip op je leven?

Gelukkig is er een oplossing! Ik bied verschillende opties aan om jou te begeleiden op jouw innerlijke reis en je te helpen weer de voldoening en positiviteit te vinden die je zoekt.

Met meer dan 10 jaar ervaring weet ik dat een gelukkiger en lichter leven voor jou binnen handbereik ligt! Dit kun je bereiken door deze drie stappen te nemen:

Reviews

Stijn - FP&A Manager

“Ik heb quantum hypnose bij Esther ervaren. Ik wilde me fit voelen en de creativiteit in mezelf aanwakkeren en dat is gelukt! De hypnose verliep aangenaam en het was een heel bijzondere ervaring die veel bij mij heeft losgemaakt! Esther heeft een fijne en rustige aanpak. Ze weet je op een aangename manier uit te dagen waar nodig.  En voor iedereen die dit leest, gun jezelf deze ervaring. Je verdient het!

Mariska - Ondernemer

“Ik voel me van binnen heel rustig en relaxed en fysiek juist heel krachtig en sterk. Dat maakt het voor mij zo bijzonder want ik heb dit gevoel de hele dag door. Dit is zo nieuw voor mij! Daarnaast heb ik een heel neutrale kijk op mijn leven. Ik maak me niet meer zo druk en ben vol vertrouwen”. 

Quantum Business programma

Dit unieke programma op maat heb ik samengesteld om ondernemers en leiders snel en effectief te begeleiden naar hun meest energieke, gelukkige en succesvolle versie!

Ben jij klaar om jouw patronen te doorbreken, contact te maken met jouw kern, je mentaal sterker te voelen en wil je dat het geluk je toelacht? Wil jij persoonlijk en spiritueel groeien en hiermee een betekenisvoller leven manifesteren door je te verbinden met het Quantumveld? Dan is dit programma speciaal voor jou!

Dit programma levert je het volgende op:

  • Je voelt je rustig en ontspannen.
  • Je ervaart nauwelijks of geen stress en bent vol zelfvertrouwen. Beperkende overtuigingen ontbreken.
  • Je neemt regie over je agenda en ervaart een betere werk/privé balans.
  • Door je focus bereik je sneller je doelen.
  • Je weet wat jouw persoonlijke missie is, dit geeft richting aan je werk en je leven.
  • Je benut je volledige potentieel en hebt de tools in handen om je droomleven met succes te manifesteren. 

Kortom, het is een persoonlijke reis van bewustwording en verlichting die voor iedereen anders is en die ik op maat voor jou samenstel. 

Organisatiebrede aanpak

Wil jij daarnaast ook aan de slag binnen jouw organisatie?  Heb jij al van alles geprobeerd maar het lukt nooit helemaal wat jij voor ogen hebt? Wil jij flow en werkgeluk creëren? Wil jij je verloop en verzuim omlaag? In de tien jaar dat ik nu organisaties en teams begeleid heb ik bijgedragen aan cruciale veranderingen (verbeteringen).  Mijn interventies verschillen uiteraard per organisatie, het is dus altijd maatwerk en daarover ga ik graag met je in gesprek.